Senior Tekenaar Constructeur SolidWorks in Oud Beijerland

Wat ga je doen:

In de functie van Tekenaar Constructeur ben je werkzaam op de engineering afdeling en maak je technische tekeningen in het programma SolidWorks, dit doe je zowel voor de productie en in mindere mate ook voor de R&D afdeling. Naast de engineeringwerkzaamheden neem je ook een stuk projectbegeleiding op je ter voorbereiding voor de afdeling Inkoop en Werkvoorbereiding.

In deze functie rapporteer je aan het Hoofd Tekenkamer.

Wie zoeken wij:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die met zijn of haar kennis en ervaring het huidige team van Mechanical Engineers komt versterken en daarmee de afdeling naar een nog hoger niveau brengt en voldoet aan onderstaande eisen:

  • Je hebt een MBO of HBO-opleiding afgerond, bij voorkeur richting werktuigbouwkunde, Mechanical Engineering of Mechatronica
  • Je hebt werkervaring als Tekenaar Constructeur/ Mechanical Engineer en dit bij voorkeur in de machinebouw of maakindustrie.
  • Je beschikt over ruime kennis en ervaring met AutoCAD, SolidWorks. Kennis van Ridder IQ is een pré.
  • Flexibele werkhouding om snel te kunnen schakelen tussen verschillende projecten.
  • Proactief en ondernemende houding; jij zorgt er voor dat jouw project binnen de gestelde deadline gereed is.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrif
  • Projectmatig kunnen werken.

 

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren of meer te weten komen over deze vacature? Neem contact op met Wesley van Eden via 06 15241494 of mail je update Cv naar wesleyvaneden@werecruitment.nl 

 

 

Senior Tekenaar Constructeur SolidWorks in Oud Beijerland
Type Fulltime
Plaats Oud Beijerland
Contact