Assistent Productieleider

Beschik jij over technische kennis, heb jij ervaring met het aansturen van een technisch team en herken jij jezelf in onderstaande beschrijving? Dan is onze functie zeker iets voor jou!

Wat ga je doen?

In de functie van Assistent Productieleider assisteer je onze Productieleider en zorg jij er samen met hem voor dat alle productiegerelateerde zaken correct en tijdig verlopen. Samen zijn jullie – in samenwerking met onze Voormannen - verantwoordelijk voor het aansturen van onze afdeling Productie, Draaierij/Frezerij, Zagerij en Zuurderij.

Het grootste gedeelte van jouw functie bestaat uit het oplossen van problemen van vaktechnische- en organisatorische aard; jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze Voormannen. Je bent hiervoor dan ook veel op de werkvloer te vinden. Hierbij controleer en bewaak jij de discipline, orde, efficiency en netheid.

Overige functietaken zijn bijvoorbeeld het opstellen, bijhouden en opvolgen van onze productieplanning. Je bewaakt de kwaliteit en voortgang van de productie en geeft indien van toepassing gevraagd en ongevraagd adviezen om de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden te verbeteren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de registratie en controle van uren en materiaalgebruik (gereedschapsbeheer) en het beheer en coördinatie van onderhoud van productiemachines en materieel.

Op het productiekantoor is een Technisch Administratief Medewerker Werkplaats werkzaam die jou en de Productieleider administratief ondersteunt.

In deze functie rapporteer je aan de Productieleider.


Wie zoeken wij?

  • Afgeronde opleiding richting Werktuigbouwkunde (minimaal MBO-4).
  • Ervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen een productieomgeving waardoor je over goede kennis  van techniek, mechanica, RVS, lassen, draaien, zuren, stralen e.d. beschikt.
  • Ervaring met het aansturen van een team.
  • Je bent daadkrachtig en werkt resultaatgericht. Daarnaast ben je stressbestendig; jij bent degene die overzicht dient te houden en de rust dient te bewaren.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden waardoor jij onze medewerkers op inspirerende wijze weet te motiveren.
  • In onze productie wordt regelmatig overgewerkt (gemiddeld 1 a 2 avonden in de week tot 20.00 uur), dit dient voor jou geen probleem te zijn.
  • Dit betreft een fulltime functie, een parttime invulling is niet mogelijk.

 

Ben jij dé Assistent Productieleider die wij zoeken? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Solliciteer per e-mail (met CV en motivatiebrief) naar Wesley van Eden via wesleyvaneden@werecruitment.nl. 

Voor overige informatie graag bellen via 06 15241494

Assistent Productieleider
Type Fulltime
Plaats Numansdorp
Contact