Elektrisch Inbedrijfsteller/ Helpdeskmedewerker in de Hoeksche Waard

Wat ga je doen?

Als Inbedrijfsteller / Helpdeskmedewerker elektra maak je onderdeel uit van de elektra afdeling waarbij je - na een trainingsperiode - verantwoordelijk bent voor het zelfstandig in bedrijf nemen van hightech machines en het verhelpen van storingen in de werkplaats. Incidenteel zou dit ook bij klanten op locatie kunnen zijn. Daarnaast verleen je telefonisch support aan onze klanten. Daarbij kan het voor komen dat jij samen met jouw collega’s een instructie aan klanten geeft voor het werken met deze machines.

In deze functie kom je in aanraking met storingen, en inbedrijfstellingen op het gebied van mechatronica en pneumatiek, waarbij de werkzaamheden voornamelijk van elektrische aard zullen zijn. Je wordt tevens ingezet voor het ondersteunen van klanten bij vraagstukken en storingen op het gebied van elektra, bijvoorbeeld voor het maken van aanpassingen of uitbreidingen aan bestaande elektrische besturingen en PLC of display software (PLC is Siemens Step 7).

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gedreven technische alleskunner. Daarnaast voldoe je aan de onderstaande eisen:

  • Afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica (niveau 4).
  • Kennis van of interesse in SERVO, PLC, bussystemen en frequentieregelaars.
  • Kennis van en affiniteit met elektrotechniek is een pré.
  • Werkervaring in de machinebouw heeft onze sterke voorkeur, zeker als deze ervaring is opgedaan in de voedselverwerkende industrie.
  • Goede beheersing van minimaal de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je vindt het leuk om incidenteel over de hele wereld te reizen (maximaal voor een periode van 2 aaneengesloten weken, maar meestal beperkt tot een paar dagen) en vindt het geen probleem om wanneer nodig ook in het weekend te werken.
  • Je beschikt over een klantgerichte instelling.

Hebben wij u enthousiast gemaakt? Reageer dan snel en stuur je update Cv voorzien van motivatie naar wesleyvaneden@werecruitment.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wesley van Eden via 06 15241494

 


 

Elektrisch Inbedrijfsteller/ Helpdeskmedewerker in de Hoeksche Waard
Type Fulltime
Plaats Hoeksche Waard
Contact