Internationaal Service Monteurs

Voor onze vaste opdrachtgevers zijn wij op zoek naar internationale service monteur.

Altijd al de hele wereld over willen reizen en verantwoordelijk willen zijn voor het plaatsen/ inbedrijstellen van high tech machines en productielijnen, onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen?

Wat ga je doen:

Als Service Engineer maak je onderdeel uit van het (internationale) serviceteam waarbij je - na een interne trainingsperiode - samen met jouw collega verantwoordelijk bent voor het plaatsen/inbedrijfstellen van onze machines en productielijnen als ook het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en verhelpen van storingen bij onze klanten op locaties wereldwijd.

Daarnaast zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat klanten een gedegen training krijgen voor het werken met de mooiste high tech machines en bouw je aan een persoonlijke relatie. Tenslotte ben jij het visitekaartje voor een geweldig bedrijf!

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zoeken wij een zelfstandig werkende en vindingrijke collega die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast voldoe je aan de onderstaande eisen:

  • Afgeronde opleiding op MBO niveau richting bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica (niveau 4) of door werkervaring verkregen gelijkwaardig niveau.
  • Gedreven en flexibele technische alleskunner.
  • Kennis van en affiniteit met elektro en besturingstechniek is een pré.
  • Werkervaring opgedaan in de werktuigbouw, scheepsbouw(machinekamer) of een aanverwante industrie? 
  • Goede beheersing van minimaal de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je vindt het leuk om over de hele wereld te reizen en vindt het geen probleem om wanneer nodig ook in het weekend te werken.
  • Een klantgerichte instelling en een representatieve verschijning.

 

Interesse en op zoek naar een nieuwe uitdaging of volgende stap in je carierre?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren of meer te weten komen over onze vaste klanten? Neem contact op met Wesley van Eden via 06 15241494 of mail vandaag nog vertrouwelijk je update Cv en motivatie naar wesleyvaneden@werecruitment.nl 

Internationaal Service Monteurs
Type Fulltime
Plaats Zuid Holland
Contact