Lead Mechanical Engineer

Lead Mechanical Engineer

 

Als Lead Mechanical Engineer ben je onderdeel van het engineering team. Jij bent aanspreekpunt voor alle werktuigbouwkundige vraagstukken en pakt de leiding als kennishouder. Samen met het team worden hightech machines voor klanten ontworpen en uitgewerkt. De montage, fabricage en assemblage vinden binnenshuis plaats. De productiehal ligt namelijk naast het kantoor van de Engineering afdeling waardoor er korte lijnen zijn en je dagelijks het resultaat ziet van jouw input.

Functieomschrijving:

Je houdt je bezig met het ontwerpen, construeren en tekenen van machines, constructies en onderdelen van machines en het uitvoeren van wijzigingen hierop. Hierbij houdt je rekening met veiligheid, ergonomie, kosten en kwaliteit van de uiteindelijk geleverde producten. Je bedenkt, ontwerpt en verbetert mechanische en mechatronische machines en werkt ontwerpen uit. Je voert berekeningen uit voor het vervaardigen van de constructies en bepaalt het materiaal en de maatvoering binnen opgegeven kaders. Daarnaast zal het bezoeken van onze klanten tot je takenpakket horen en ben je regelmatig on site aanwezig om je collega’s te ondersteunen bij het productieproces.

Wij verwachten:

Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar (voorkeur voor machinebouw achtergrond) aangevuld met minstens 3 tot 5 jaar relevante werkervaring als werktuigbouwkundig constructeur in de machinebouw of standaardisatie. Wat je verder meebrengt:

• Ervaring met het construeren in een 3D tekenpakket Inventor of Solidworks;
• Goede kennis van productieprocessen en techniek;
• Ervaring met het uitvoeren van elementaire berekeningen van constructies;
• Kennis van relevante normen en machine richtlijnen;
• Beheersing van de Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal;
• Organisatorisch en planmatig sterk.

Wij bieden:

Uitdagend werk in een internationale organisatie waar we elkaar kennen! Het aanbod bestaat uit een bruto maandsalaris tussen € 3.750,- en € 4.800,- (afhankelijk van je kennis en ervaring). Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Ben jij toe aan de volgende stap in je carriere?

Reageer vandaag nog en stuur je update Cv, motivatie en salarisindicatie naar wesleyvaneden@werecruitment.nl

Voel je vrij om mij te benaderen via 06 15241494 

Lead Mechanical Engineer
Salaris In overleg
Type Fulltime
Uren per week 40 uur
Plaats Dordrecht
Contact