RVS Constructiebankwerker/ TIG Lasser

Voor onze gewaardeerde opdrachtgever in de Hoeksche Waard zijn wij per direct op zoek naar meerdere RVS Constructiebankwerks/ TIG Lassers.

Wat ga je doen?


Als RVS Constructiebankwerker / TIG-lasser maak je onderdeel uit van een high tech productieafdeling. Je draagt zorg voor het leveren van de juiste productiekwaliteit binnen de opgegeven levertijd. Dit doe je door het TIG-lassen van RVS plaat- en kokerwerk met behulp van technische tekeningen en het assembleren van onderdelen of machines. Naast laswerkzaamheden en assembleren verricht je ook andere taken zoals o.a. buigen, boren, tappen, persen, walsen en richten.

Heeft u daarnaast ervaring in de afmontage, oog voor details en vindt u het leuk om zo nu en dan mee te gaan op klus(internationaal)? Ook dan nodigen we u graag uit om te solliciteren! 

Wie zoeken wij?


Voor deze mooie functie zijn wij op zoek naar energieke collega's die graag de handen uit de mouwen steken en het een uitdaging vindt om ‘van niets iets heel moois te maken’.

Daarnaast voldoe je aan de onderstaande eisen:

  • In het bezit van een technische opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica niveau 3 of 4.
  • Ervaring met RVS TIG-lassen
  • Werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen de machinebouw.
  • Je beheerst de vaardigheid om technische tekeningen te kunnen lezen (2D).
  • Bereidheid tot het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen.

 

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren of meer te weten komen over deze vacature? Neem contact op met Wesley van Eden via 06 15241494 of mail je update Cv naar wesleyvaneden@werecruitment.nl 

RVS Constructiebankwerker/ TIG Lasser
Type Fulltime
Plaats Hoeksche Waard
Contact